Девојка херој-првиот пилот без раце

10 ноември, 20100

Jessica Cox има вродена мана и е роден без раце. Ниеден од тестови пред породувањето на нејзината мајка не покажал знаци за некако пореметување, но покрај што е роден без раце, таа поседува огромен дух. Дипломирала психологија, може да пишува, вози автомобил, си ја чешла косата, зборува на мобилен се со нејзините стапала. Девојката потекнува од Аризона САД, препознатлива е во тоа што може да вози авион и куца по 25 зборови во минута на тастатура.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi