„Средување“ во метро

6 јули, 20110
„Средување“ во метрото

Њуроршкото метро е озлогласено поради разните „интересни“ луѓе кои се превезуваат со исттото, а патниците најмногу избегнуваат со овој превоз во вечерните часови.

Меѓутоа, ни дневното возење не е нешто поразлично од чудаците, покажуваат снимки кои со телефони ги прават поедини патници, кои видеа поставиле на Јутјуб.

На снимката се гледа црнкиња, која на очите на сите во метрото одлучила да се „замие“ без нималку срам. Таа стужи и од канистерот ги испира „стратешките места“, не осврнувајќи се на фактот дека ја гледаат и снимаат во шок патниците.

Зашто оваа, најверојатно бескуќничка, од сите места за извршување на хигиена го избрала баш метрото на никого не му е јасно, но после ова луѓето, веројатно во уште поширок лак ќе ја избегнуваат њујоршката подземна железница.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Korsan taksi -

https://finandearth.com/