А, мислев дека постои само двоглав орел :)…лелееее..:)

30 октомври, 20110
naslovna

Поговрката гласи: “две глави се подобри од една”, a овие животни буквално се ставени на тест. Ве предупредуваме дека овие видеа може да бидат вознемирувачки за некого.

Покрај двоглави змии и желки, многу други видови на животни имале две глави…Погледнете!

Маче со две глави

Змија со две глави

Желка со две глави

http://www.youtube.com/watch?v=GOU0Qy3smuU&feature=player_embedded

Коза со две глави

Гуштер со две глави

Прасе со две глави

Крава со две глави

Бубашваба со две глави

Жаба со две глави + 1 бонус

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi