Ако не можете да ја имате…барем погледнете ја најскапата када на светот!!!

27 октомври, 20110
Crystal-Bath-Tub-by-Baldi

Чини нешто повеќе од 623.000 евра.

Кадата е долга околу 2 метри, а ширка е 55 сантиметри и неподносливо е скапа, но со причина, изработена е од едно единствено парче најчист кристал кој е пронајден во Бразил во 2006 година.

Кристалот во едно парче е транспортиран во Италија и по него куќата на Балди по дизајн на Лука Бојола изработени се две кади за бањање.

Кадите се уникатни примероци, изработени се со дијамантско брусење, а деловите на површината свесно се сотавени необработени за природната убавина на кристалот да дојде до израз.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi