Безобразна статуа – жена во Хамбург! Проѕирна е „поентата на писателот“! :)

22 октомври, 20110
hamburg_water_woman_11

Голема статуа од жена, со 4 метри висина и 30 метри должина, беше поставена во Хамбург, Германија. „Die Badende“  креирана од артистот Оливер Вос.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi