Би облекле ли некогаш вакво „чудо“?!? Колекција на бизарни чевли од некои луди дизајнери! :)))

4 ноември, 20110
bizarni konduri

Лејди Гага ефектот изгледа влијаеше на дизајнерите за чевли кои од елегантните модели се осврнаа на креирање на бизарни и луди модели. Некои од нив се толку неверојатни, што просто е зачудувачко што некој може да оди на нив.

Додека уживате во комоцијата на вашите патики, само погледнете какви чевли се шетаат по светот:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi