Бизнис хотел за мртовци

10 февруари, 20110
2009-04-01-morgue

Областа Шин-Киба во Токио, привлече големо внимание од страна на медиоумите. Имено, тоа е област во која има фабрики, складови за дрва и слично. Сега оваа област на јавноста и станала популарна по нешто сосем друго.

Токму во Шин-Киба е отворен хотел за мртовци. Сопственикот изјавил, мислам дека на секое семејство му треба време додека да го организира погребот, а за тоа време мтровецот ќе биде згрижен. Цените во овој бизнис хотел за мртвите се прилично високи, па се движат од 115 долари за ноќ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi