Чак Норис – чудо од човек!!! Колекција карикатури на овој незаборавен лик :)))

31 октомври, 20110
one-and-only-chuck-norris05

За Чак Норис едно е сигурно – тој е најсилниот човек на светот и нема нешто што тој не може да направи. За него се пишувани илјадници вицови, а најинтересно е што самиот тој ги чита и се смее на нив. Чак Норис не е човек – тој е легенда. Па, освен вицевите, Чак Норис е омилен лик и на познатите карикатуристи. Еве како тие ја гледаат оваа неповторлива појава:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma