Човекот кој верува дека со пушка може да се избркаат проблемите

16 јануари, 20110
toy_gun

Стефен Фортмен е човекот кој не верува во службите како брза помош, противпожарна и слично и смета дека секој проблем може да се избрка со пушка, па дури и кога станува збор за пожар. Во неговиот дом во Северен Ноксвил, избил пожар, тој излегол пред куќата и почнал да пука во правец кон огнот со својата полуавтоматска пушка. Кога соседите го приметиле густиот чад и огнот веднаш повикале противпожарна екипа. Огнот бил изгаснат а на Стефен му биле ставени лисици, со цел да го спречат неговото пукање. Во 2004 година, Стефен имал силни болки во торзото при што исто така сакал да ја избрка болката, со пушка, но неговиот зет го спасил од обидот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi