Ејми Вајнхаус – од слатко девојче до проблематична девојка со трагичен крај

27 октомври, 20110
Amy-Winehouse-1

Неодамна беа објавени информации дека познатата пејачка Ејми Вајнхаус починала од алкохол, што е многу веројатно бидејќи покојната ѕвезда долги години се бореше против зависноста од алкохол и дрога. Но Ејми не беше отсекогаш проблематична девојка со пропаднат изглед. Погледнете го живото на Ејми, прикажан преку слики од нејзиното детство до нејзината смрт и видете ја приказната како од едно слатко девојче таа се претвоти во девојка која изгледа како страшило, и која ја снајде трагичен крај:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi