Ејми знаела дека има проблем! Има ли нешто и за полицијата – сепак?

31 јули, 20110
ejmivajnhaus

“Таа не умре од срцев удар“, изјавил докторот за познати личности Drew Pinsky, кој тврди дека Ејми се обидувала пред смртта да дојде до него  за да и помогне.

Дознав, верувале или не, дека Ејми Вајнхаус се обидувала да стигне до мене. Џенис Дикенсон ми го кажа тоа. Се сеќавам дека добивав повици од Европа, но поради голем број обврски неможел да одговори на истите, изјавил докторот.

Но, портпаролот на покојната пејачка вели дека неможе со сигурност да го потврди истот бидејќи не знаела дали Ејми навистина го побарала докторот. Докторот тврди дека Ејми не починала од срцев удар, како што мислат нејзините родители. “Тоа не е вистина, не умрела од тоа. Кога личноста има проблеми со алкохол и нагло престане да пие може да умре од срце, но пред тоа сигурно би почуствувала симптоми и би реагирала на нив, не би умрела во сон“, изјавил докторот.

Dr. Drew Pinsky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi