Го пријавила сопругот во полиција затоа што несакал да замолчи

9 февруари, 20110
calling-police

Анита Луис е обвинета за злопотреба на бројот 911, откако минатата недела во рок од неколку часа три пати се јавила на бројот со цел да го пријави својот сопруг. Жената имала проблем што неможела самата да го реши, па се обратила на полицијата. Нејзиниот сопруг постојано зборувал, несакал да замолчи, а тоа таа неможела повеќе да го поднесе. Тоа и било причината зашто таа, толку пати се јавила во полиција. Кога полицијата стигнала на бараната адреса, го нашла мажот како седи на маса, пие пиво и слуша музика. Тој не ни знаел дека е повикана полиција. Откако полицијата ја разбрала причината, ја уапсиле жената со обвинение- злоупотреба на број за итни случаи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma