Хедер Милс, “дното” што го оговараше Пол Макартни, си го добива заслуженото:)))

20 октомври, 20110
'Dancing With The Stars' Celebration Party At Charcoal Restaurant

Хедер Милс е манипулативна глупача… која шири ужасни лаги за Пол Макартни… и никогаш не му платила на стилистот 5000 $ за фризури… според новата тужба.

Милс е тужена од страна на нејзиниот поранешен стилист Дејвид Пол – кој тврди дека е баран од ѕвезди како Џенифер Тили, Џудит Лајт и сенаторот Дијана Фајнстајн.

Дејвид тврди дека… започнувајќи од 2005 година, Милс често го ангажирала во за сума од $ 5.000 на дневно ниво… за да им помогне во нејзината цел да стане позната во САД – според тужбата, поднесена во Врховниот суд во Лос Анџелес. Дејвид тврди дека Милс му кажала дека не може да си дозволи да го плати однапред, но ветила дека ќе даде зелено светло кога Макартни ќе и даде пари.

Дејвид тврди дека Милс ги користела неговите услуги најмалку 20 пати … но никогаш не платила, дури и откако таа добила мулти-милионски развод.

Дејвид  изјавил дека Милс кажувала страшни лаги за Макартни… односно дека е “евтин тиранин кој често бил пијан”. Дејвид тврди дека и верувал на Милс во тоа време, па дури и направил видео на YouTube за да ја брани.

Исто тврди и дека Милс почнала да го избегнува од 2008-та година, откако превземал неколку обиди за неговата исплата … која изнесува 80.000 $ … и никогаш не го исплатила.

Сега, Дејвид ги сака своите пари… плус оштетување.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi