“Храбар“ трејлер

29 јуни, 20110
“Храбар“ трејлер

Пиксар конечно го извади форшпанот за новиот проект кој се уште е во процес на изработка. Од краткиот извадок можеме да очекуваме супер филмска анимација.

httpv://www.youtube.com/watch?v=tYg0VgPy6Uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi