Илустрации и песни – не требаат зборови за даго погодите хитот! :)

10 ноември, 20110
1

Виктор Херц е авторот на овие илустрации, кои преку една обична фотографија ни кажуваат за кој музички хит станува збор.
Минималистички и оригинално, швеѓанецот докажува дека не треба да се користат многу зборви за да се покаже она што е важно!
Погледнете:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi