Каде ќе ве “превари”?! Конечно ги имаме бројките т.е. процентите :)))

28 октомври, 20110
neverstva

Новото истражување покажува каде постои најголема шанса вашиот партнер да ве изневери. Убедливо најголема шанса да ве изневери е на венчавката на која се појавил сам.

Еве ги местата на кои мажите најчесто изневеруваат:

Венчавка: 32%

Момачка вечер: 27%

При посетата на семејството за празници: 21%

Годишнина од матура: 9%

Од друга страна проценките на жените изгледаат вака:

Посета на семејството: 37%

Момачка вечер: 35%

Годишница од матура: 17%

Венчавки: 11%

Значи, венчавките се совршено место за неверства. Сите се опуштени, девојките се расположени за забава, а што е најлошо вие никогаш не би се посомневале. Научниците затоа велат никогаш да не го пуштате вашиот партнер сам на свадба, дури и ако целосно му верувате.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi