Како да му биде “дигнат“ притисокот? А да не е виагра!

13 јули, 20110
penis-size-and-its-health

Импотнецијата, исто така нарекувана еректилна дисфункција може да биде разочарување за мажите и жените. Еве неколку начини и помошна листа на производи кои би можеле да помогнат да ги кренете едрата и да го тргнете бродот од пристаништето 🙂

1. Виагра пиво – ако нешто знаете за мажите тоа треба да е дека тие сакаат добра ладна пијачка. Зошто да не се напијат од ограниченото издание на British IPA кое е облеано со вкусна виагра. Треба да се напомене дека во Британија не е потребна рецепта за да се купи виагра.


2. Јава љубов – магичното моќено кафе, кое се продава само онлајн, содржи неколку состојки за кои се вели дека го зголемуваат протокот во крвта и помагаат во борбата за еректилна дисфункција.


3. Рефлексологија – практиката за зголемување на протокот на крвта на одредени делови од телото кога се создава притисок на некои точки од нив е природен лек за импотенција. Притисокот на точките кај глуждовите се во кореспонденција со пенисот кај мажот, така што притискањето на овие точки на овие места од телото ќе ја зголеми ерекцијата кај мажот.


4. Напумпај го! – оваа пластична цевка користи вакум за да го повлече протокот на крвта, за да се создаде ерекција. Откако ќе се постигне ефектот мажот може да има секс до 30 минути. Единстениот несакан ефект се благи модринки и помалку интензивен оргазам.


5. Дуплирајте го задоволството – гумата за џвакање Виагра се појави на  откако Вригли го обезбеди патентот во 2000 година, но никогаш не станаа достапни за јавноста…се до сега. Во март 2011 година една Pfizer Pharmaceuticals ја објави првата верзија на виагра гумите за џвакање, но засега е достапна само во Мексико.


6. Хербални суплементи – постојат многу хербални лекови и суплементи достапни онлајн, но ниту еден од нив не е одобрен од FDA. Всушност многумина од тие содржат состојки кои се забранети и може да им наштетат на корисниците.


7. Хируршки зафат – постојат две хируршки опции за мажите кои им треба повеќе помош од било кој друг метод или совет како овие погоре набројаните. Едната операција вклучува вметнување во пенисот имплант. Другата операција се уште е во експериментална фаза и вклучува васкуларна хирургија, која насочува кон зголемување на протокот на крвта во пенисот. Двете операции може да предизвикаат оштетување на нервите и оштетување на ткивото што пак може да доведат до проблеми на долг рок.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit