Ќе дочекаме ли и ние некој “ Џоковиќ”

5 јули, 20110
Novak-Djokovic

Џоковиќ си го пречекаа како што доликуваше… Се разбира , се супер. Дечкото одигра и освои се што можепе… Браво!

Се прашувам што ако беше македонец? Ќе го дочекавме ние на овој начин? Скраја да е. Ќе пукнеше македончето од љубомора и ќе беше познатиот принцип, за нас единствениот во светот: Кој го ебе, клошар… он ќе се полни со пари, а јас ќе се радувам!! Е тоа е македонче. Мало, ситно, љубоморно… До кога? А сега да видиме како треба да се радуваме на секој наш успеш, поединечен или групен-сеедно!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-NXef-r7vg0

http://www.youtube.com/watch?v=vJyAS0ykjAo&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi