Коко Шанел – наркоманка и блудница

3 август, 20110
kokoshanel

Новата биографија за Коко Шанел “Интимниот живот“ на Лиза  Чејни, зборува за деталите кои се малку познати на јавноста, од животот на оваа позната дизајнерка.

Лиза Чејни во својата книга напишала дека Коко била во романтична врска со нацистички шпион, консумирала дрога и имала лезбејска афера.

Во книгата исто така, авторката пишувала дека оваа позната дизајнерка била љубовница на познатиот шпански сликар Салвадор Дали.

Биграфијата “Коко Шанел: Интимниот живот“, која зборува за животот на дизајнерката на еден поинаков начин треба да излезе во продажба оваа есен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi