Куѓата од филмот “Сам дома” се продава за 2,4 милиони долари

6 мај, 20110
Home-Alone-house

Славната куќа од предградието на Чикаго, во која е сниман еден од најпознатите божиќни филмови “Сам дома” е на продажба. Цената на куќата изнесува 2,4 милиони долари.

Сегашните сопственици на куќата John и Cynthia Abendshien куќата ја купиле во 1988 година за 875.000 долари.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi