Марк Ентони е шефот од соништата: Ги однел вработените на одмор во Доминиканска Република :)

21 декември, 20110
marcanthony

Марк Ентони е навистина работодавецот од вашите соништа, барем судејќи по наградата со која одлучил да ги почасти неговите блиски соработници. 14 вработени добиле пет дена одмор во Доминиканска Република.

Извори блиски до пејачот тврдат дека со тоа сакал да им  се заблагодари  на сите колеги за напорната работа изминатата година. Неговата екипа била сместена во лукузен ресорт Ла Романа, каде имале кралски третман. Сепак и таму направиле хуманитарна акција заедно со Марк посетле еден дом за сираци и им се придружиле на напуштените деца.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma