Многу важно – прочитај задолжително!!!

31 октомври, 20110
мраз

Водка со мраз ќе ги уништи вашите бубрези;

Рум со мраз ќе ви го уништи црниот дроб;

Виски со мраз ќе ви го уништи срцето;

Џин со мраз ќе го уништи вашиот мозок;

Кока кола со мраз ќе ги уништи вашите заби!

Предупредување:  Мразот е смртоносен!

Препратете го ова, ќе спастите нечив живот!

p.s. Среќа што ракијата може да се пие без лед!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi