Најмалите “купачи костими” во светот:) ајде мажи уживајтееее:))

19 август, 20110
naslovna

Не е шегa, ниту фотомонтажа. Ова се најминијатурните костими за капење на бујните женски тела. Не е позната нивната функција, но постои сомневање дека се направени само за да провоцираат.

Некои тврдат дека овој тип на костими го измислиле вонземјанците, за да ги збунат, заблудат и онеспособат мажите на земјата, за полека да се “фрлат“ на освојување.

Вистината сеуште не е позната, но и на многумина ни им е важна, бидејќи кога пред било кој маж, ќе се појави згодна девојка со врвка на на стратешките места од телото…ништо повеќе не е важно.

Затоа е најдобро самите да пресудите за што се работи. Сконцентрирате се добро и погледнете ја галеријата во потрага по вистината…:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi