Напредно семејство

26 јануари, 20110
the observer

Во Британија, забележано е семејство кое е малку понапредно од останатите. Имено, 29 годишниот маж, наскоро ќе стане дедо. Тој кога имал само 14 години, станал татко на девојче. Сега неговата 15 годишна ќерка очекува принова. Иако тој ја советувал на спротивното, неговата ќерка сепак одлучила да го роди своето дете. А додека таа го заврши средното училиште, во чувањето на детето да и помогне семејството. А мајката на мажот, која во случајот ќе биде прабаба има само 49 години.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma