Новиот гитарист на Guns N’ Roses :))) Конечно најдоа адекватна “соло гитара”:))))

23 октомври, 20110
Новиот гитарист на Guns N’ Roses :))) Конечно најдоа адекватна “соло гитара”:))))

Интелегенцијата и талeнтот на денешните деца е се поголем. Веќе имаме, спортисти, музичари па дури и генијалци за физика и математика. Ова девојче покажува дека и деца од 7 години можат да свират многу серизони песни. Погледнете само како свири на гитара!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi