Океан на дланка, ама за “дебели“ парички :))

28 октомври, 20110
okean na dlanka

Куќа со поглед на Пацификот чија вредност е проценета за 9.995.000 долари. Еве ќе заокружиме на 10.000.000 долари нема сега да се ситничариме! Целата од стакло кое овозможува секојдневно уживање во погледот на океанот, четири спални соби, пет бањи, играчница, гаража за 3 автомобили… Спалната соба на спрат има панорамси поглед од 180 степени:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi