Орален секс – врв на задоволството

24 октомври, 20110
oralen

Оралниот секс е задоволство и за мажите и за жените. Иако некои жени се срамат од тоа мажот да ги задоволува на таков начин, не постои маж кој може да одолее на тоа уживање. Според некои истражувања, вештината на жените во оралниот секс игра голема улога во целокупниот став на мажите кон врската. За да се подобрите во оралниот секс, еве неколку совети со кои  партнерот ќе го доведете до лудило.

Гледајте го заводливо и секси: Иако оралниот секс се базира на долниот дел од телото, и погледот е многу важна стимулација која може дополнително да ги разгори страстите.

Користете ги рацете: Вашите усни не се единственото нешто што е потребно за орално задоволство. Користењето на рацете може да биде многу корисно. Комбинирајте ги движењата и зголемете го неговото уживање.

Споделете ги своите стравови: Постојат жени кои на мажот не сакаат да му пружат орален секс, а причината е најчесто гадливост или некое непријатно искуство од минатото. Доколку постојат некои работи кои ви пречат, неопходно е да ги споделите со својот партнер.

Користете го долниот дел од јазикот: Повеќето жени знаат да ги користат сите предности на јазикот, но ако се уште не сте се обиделе оралниот секс да го зачините на овој начин, користете го долниот дел на јазикот кој е многу мек и нежен.

Менувајте го ритамот: Промената на ритамот и брзината исто така може да ја доведе оваа предигра до совршенство. Комбинирајте кратки и долги движења на усните и рацете. Исто така може и нежно да го грицкате неговиот пенис.

Коцка мраз: Пред да започнете со играта во устата растопете коцка мраз, а потоа тргнете во акција. Слично искуство можете да постигнете и со ментол бонбона која нежно лади и пецка, што може да биде многу интересна комбинација. Така ќе му овозможите незаборавно уживање на вашиот партнер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi