Ром ја препеа Вајнхаус и тоа сосема квалитетно… Видео”insight” повелете :)

27 јули, 20110
romnaslovna

Ром е еден од музичарите кои се потресоа од веста за смртта на Ејми. Тој веднаш влезе во студио и ја препеа познатата “Rehab” и тоа одлично.

Тој изјавил дека Ејми ќе му недостига многу, таа била неговата инспирација.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi