Се бара Бетмен

26 јануари, 20110
batman_005800

Доколку ги поседувате наведените специјални вештини и возите Бетмобил можете да се пријавите на следниов конкурс. Граѓаните на Сараево, поради порастот на криминалот во нивниот град, одлучија по пат на оглас да се заштитат со професионалец, поточно го бараат Бетмен. Клик на линкот

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi