Што и да направи – така треба да биде! Наш е!!!

15 јули, 20110
George Bush first pitch

Компанијата Topps Inc. објави дека ќе издаде 200 ограничени изданија на картички по тпишани со името на поранешниот претседател на САД, Џорџ Буш.

За прв пат во историјата американски претседател ќе стави свој потпис на безбол картички.

“Нашите производи ќе продолжат со традицијата, да се ставаат херои од и надвор од теренот“, изјавиле од компанијата. “Возбудени сме што ќе објавиме дека оваа година тие ќе бидат потпишани од 43-тиот претседател на САД, Џорџ Буш“, што за прв пат ќе биде некој претседател да го стави својот потпис на нашите картички.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi