Што може да направи пијана жена?

26 јануари, 20110
article-1246219-0806B854000005DC-946_468x286

Оние мажи кои живеат сами, сонуваат за тоа да се разбудат и покрај себе да видат убава жена. Но, тоа не е случај со канаѓанецот, кој пред неколку дена пријави во полиција ваков случај. Тој се разбудил кога слушнал дека има некој во неговиот кревет. Тоа било непозната пијана жена, која се соблекла и си легнала покрај него. Тој веднаш пријавил во полиција, за да дојдат и да ја изнесат девојката од неговиот кревет. Полицијата одговорила на повикот и несаканата гостинка била изнесена од куќата заедно со личните работи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi