Со тетоважа на пенисот до автомобил

24 јануари, 20110
Mini-Cooper-Rear-View

Германецот Андреас Милер, 39, беше дел од натпреварот на една радио станица и ја доби главната награда, автомобил Mini Cooper. Условот за да се добие овој автомобил не бил многу едноставен. Затоа Андреас се нафатил да го истетовира логото на брендот на својот пенис. За идејата тој слушнал на радио, и се сложил професионален тату артист да ја направи постапката. Штом влегов во автомобилот заборавив на болката, изјавил Андреас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi