Видео записот на “Judas” ќе биде премиерно пуштен на American Idol

26 април, 20110
Lady+Gaga+In+Concert

Продуцентите на American Idol се расположени премиерно да го пуштат видео записот на песната “Judas” на контроверзната Lady Gaga. Тое ќе се случи многу наскоро, поточно на 2 мај.

Сеуште не се познати деталите за видео записот, но по се она што го видовме од Gaga се претпоставува дека продуцентите ќе имаат проблеми за ваквата одлука.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi