Вили Нелсон ако пее пред судот нема да оди во затвор

29 март, 20110
willie-nelson

Пејачот Вили Нелсон е обвинет за поседување на марихуана и следува судење на кое треба да му се изрече казна. Но, тужителот направил една спогодба за Вили за која сеуште не се знае дали ќе биде одобрена од судот. Имено, тој од Вили бара да ја отпее песната “ Blue eye crying in the rain” и да плати 100 долари казна. Доколку 77 годишниот Вили не се сложи да пее во судницата тогаш ќе треба да помине 180 дена во затвор и да плати казна од 2000 долари.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi