„Намамете“ го партнерот на заеднично опуштање

6 февруари, 20120
opustanje

Ако вашиот партнер има потреба да прави нешто 24 часа дневно, еве неколку совети како да му помогнете да се опушти:

Изморете го: Вежбајте заедно – тоа го поттикнува лачењето на хормоните на среќа, па после вежбањето заеднички ќе уживате во миговите на одмор.

Променете ја тактиката: Ако сакате партнерот да се опушти покрај вас, дајте му нешто што ќе го привлече. Гледајте го неговиот омилен филм или пак приредете му масажа.

Кажете му колку ќе трае: Мажите не сакаат да се чувствуваат “заробени“, па затоа кажувајте му колку планирате да го задржите. На пример кажете му „дојди да се гушкаме 10тина минути“, така тој ќе знае дека не очекувате од него тоа да го прави цела вечер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma