„Степенасти“ фризури – еден од трендовите за 2012

28 јануари, 20120
10

Трендовите во однос на фризурите многу често се менуваат, но има причина зошто точно овој тренд е еден од омилените на многу жени по светот, вклучувајќи  ги и ѕвездите од црвениот тепих. Причината е во тоа што оваа фризура никогаш наполно не излегла од мода, таа само претрпува извесни модификации, но постојано е присутна. Освен тоа е со универзална примена затоа што одговара речиси на сите типови лице. Погледнете што избравме од модните писти и колку влијателна е оваа фризура повторно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma