Кога репортер ќе „полуди“ во живо! :)))

26 јануари, 20120
v231888p0

Кога уредникот ќе ве испрати да направите приказна и репортажа за градежните работи кои довеле до пукање на цевки и истекување на вода, сигурно не го очекувате ова..

Репортерот Тајлгејт Џонс добил задача да известува за големата штета која настанала поради грешка во градежништвото и која довела до пукање на водоводните цевки.

Но, репортерот малку се налути…. 🙂

httpv://www.youtube.com/watch?v=YdzdsJANC6U

Погледнете:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma