Најнеобично повторување „The Moustair“

11 февруари, 20120
unusual-meme13

Повремено по некој доаѓа до некоја креативна или интересна идеја која прераснува во следниот интернет феномен. Од „Tebowing“ до „Planking“ до „Duck Face Song“, повремено по нешто преовладува. Денес тоа е „The Moustair“. Сеуште не е дефинирано на Википедија, сепак „Moustair“ може да биде најдобрата употреба на Фотошоп денес. Без двоумење, Халк Хоган е првиот во листата од најдобри „Moustair“ до сега, сепак погледнете ги останатите, за тоа што „Moustair“ можеби комплетно ќе редефинира како изгледа интернетот и начинот како мислевме дека косата и мустаќите се две различни работи. Внимавајте, колку повеќе гледате толку повеќе ликовите ќе ве вознемират.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma