„Затворениот“ тропски остров во Германија

27 ноември, 20130
naslovna

Тропскиот остров во Бранденбург, Германија е вештачки остров кој благодарение на својот капацитет, дневно прима и до 8000 посетители. Затворениот објект со елипсовиден изглед, во внатрешноста…нуди голема забава. Најголемиот затворен базен во светот и водениот парк со површина од 66,000 m² веднаш овие фотографии ќе размислите како во најскоро време да се најдете таму.

А таму, Ве очекува егзотична дождовна шума, палми, плажи, импровизирано сонце и звукови од птици. Добрите вести се дека, Вие може да ја остварите Вашата желба за плажа, секој ден од годината, со оглед дека просечната температура во ова место изнесува 25 °C. И тоа замислете, во било кој термин.

Не размислувајте многу и дојдете на ова место каде што дрес код е Вашиот ентузијазам а возрасната граница е поместена, дури и воопшто не е потребна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanmaEskişehir Odunpazarı Escort Işıltı