21 септември, 2019

Радио

Во приземна куќа живееле црвен човек, црвена мачка, црвена риба.

Во куќата имало црвен компјутер, црвена маса, црвен телефон, црвено купатило – се` било во црвена боја!

Прашањето гласи: Во каква боја биле ѕидовите на вториот кат?

 

 1. георги

  Nema zidovi. Prizemna kukja – nema vtori kat

 2. Zholta, zatoa sho chovekot bil vmroec?

 3. KristinA

  Nitu pak crven covek 🙂

 4. KristinA

  Ne postoi crvena macka

 5. Zosto mojot odgovor ne e objaven? Ili tocnite odgovori ne gi objavuvate ?

 6. Kukata e prizemna, nema vtor kat.

 7. Aquarius Libra

  zta idiotska

 8. miranda

  crvena posto kukata bila prizemna a vo nea bilo sve crveno 🙂

 9. miranda

  Crvena a mozno e i sina

Следи го постот

 1. Ако ја решите оваа загатка, имате моќен мозок: Во каква боја биле ѕидовите на вториот кат? – Offnet Final

Остави коментар to георги

Почетна // КАЛАБАЛАК // Ако ја решите оваа загатка, имате моќен мозок: Во каква боја биле ѕидовите на вториот кат?
Горе