20 октомври, 2017

Радио

Мајкл Меј (44) од Кентаки е уапсен откако пијан пробал да го откопа својот починат татко на гробиштата за да би можел со него нешто да се расправа.

majkl mej, groblje, foto jutjub

Според локалните вести, Мајкл веќе неколку години носел голем товар во себе и почувствувал потреба да се расправа со својот татко и да си олесни на самиот себе. Тоа мора да било голем товар со оглед дека неговиот татко е починат уште во 1983 година.

Кога полицијата го фатила на гробиштата, Мајкл не сакал да каже што точно планирал да се”расправа” со својот починат татко.

Остави коментар

Почетна // вести // свет // Пијан човек пробал да го откопа својот починат татко да може да се расправа со него
Горе