27 февруари, 2020

Радио

На интернет кружи многу тешка загатка. Вашата задача е меѓу овие намирници да пронајдете краставица која не е исечена на парчиња. Добро погледнете, проверете дали имате остро око. Лајк ако успеавте…

 

 

  1. gorde

    na slikata ja pronajdov krastavicata (kornison)

Остави коментар

Почетна // КАЛАБАЛАК // Најтешката загатка до сега: Никој не може да пронајде цела краставица на оваа слика!
Горе