15 декември, 2018

Радио

Аеродромската писта на аеродромот во Нов Зеланд во градот Гисборн ја сече железничка пруга. Навистина неверојатно. Контралата на летови и контролата на железничкиот сообраќај сигурно имаат потешкотии. Погледнете како тоа изгледа.

aerodrom-zeljeznicka-pruga-1

aerodrom-zeljeznicka-pruga-2

aerodrom-zeljeznicka-pruga-3

aerodrom-zeljeznicka-pruga-4

aerodrom-zeljeznicka-pruga-5

Остави коментар

Почетна // вести // Дали ова е најневеројатниот аеродром на светот?
Горе