Ги ставил сите пари на еден број на рулет. Погледнете ја неговата реакција кога освоил 3,5 милиони долари!

16 јануари, 2017
3

Еден бразилски бизнисмен одлучил да ги стави сите пари на еден број на рулет.

Ги ставил чиповите на 32-ка и освоил 3,5 милиони долари.

Погледнете ја неговата реакција, откако топчето застанало:

https://www.youtube.com/watch?v=ko3iXtlwnGU