Го опколиле снајперисти на Исламска држава. Она што го направил овој војник, ќе се прераскажува со години!

16 јануари, 2017
1

Еден војник во Ирак се нашол во многу тешка ситуација, кога на нишан го држеле снајперисти на Исламска држава.

Засолниште нашол покрај два големи камења, но морал да продолжи понатаму. За да не ја изгуби главата, на памет му дошла една феноменална идеја.

Поглендете како се спасил и избегал од непријателски оган: