ХОРОР: Ја дрогирал па ја силувал а на крајот ја натерал орално да задоволува куче

10 март, 2017
7

27- годишниот Џастин Мустафа излегол од затвор а девојката му сопштила дека е трудна а тој ја обвинил дека го изневерува, па брутално и се одмазнил.

Габи и Џастин оделе заедно во средно училиште, а потоа нивните патеки се одвоиле на  кратко, па повторно стапиле во  контактот во 2010 година, а една година потоа почна да се состануваат.

Дастин бил обвинет дека бившата девојка ја снимал гола без нејзина дозвола, но Габи не верувала дека тој е виновен, но сепак одлежал една година во затвор а кога излегол Габи затруднела.

После неколку караници Габи ослучила да го напушти, но тој ја молел да му прости па таа му дала и втора шанса.Наскоро одкако се смириле таа дознале дека уствари не е бремена па тоа водело кон нови промени во неговото расположение.

После лараница Џастин и се јавил на Габи која била кај пријателка и ја викнал да поразговара со неа, но наместо тоа тој ја однел на некое скришно место и и  рекол да ја испружи раката и да ја стисне во тупаница.

-Знаев што следува па пробав да избегам но манијакот ме совлада и ми вбризга хероин во раката а тоа што следуваше беше кошмар- рекла Габи.

Ја држел една недела, и ја дрогирал по два три пати во денот, а едне ден ја одвел во шума , ја издрогирал, претепал и ја силувал, а ден потоа среде ноќ и донел питбул и ја нетерал ,така дрогирана орално да го задоволува кучето, додека тој снимал, а потоа ја силувал пак.

После неколку дена мачење,Габи успеала да побегне и да го пријави во полиција, па Џастин добил 6 госини затвор, за кои Габи мисли дека е премалку за тоа што го доживеала.

-Толку пати сакав да го напуштам ама секогаш мислев дека работите ќе тргнат на подобро мо многу здрешив -Раскажала Габи