КАТАСТРОФА: Силен ветер сруши голема зграда како кула од карти!

23 јануари, 2017
6

Високата станбена зграда од следното видео била во лоша состојба, па надлежните се плашеле да не дојде до рушење поради силните ветришта.

Наредиле целосна евакуација, и се докажало дека тоа бил исправен потег.

Како што можете да видите, ветерот ја руши зградата како кула од карти. За среќа никој не е повреден во оваа несреќа која се случила во Казахстан.