Ова се луѓето кои во 2016 имале најмногу среќа

16 јануари, 2017
4

Најсреќните луѓе на светот денес живеат во Данска и Швајцарија, потоа на Исланд, па во Норвешка и Финска, покажа последното истражување на World Happines Report во кое учествувале 157 држави.

Сепак, на оваа компилација објавена на Јутјуб, издвоени се луѓето кои имале најмногу среќа во 2016 година.

Погледнете и споделете со пријателите:

https://www.youtube.com/watch?v=mFwaWJhjU60