Потрошил 50.000 долари на пластични операции за да личи на вонземјанин

6 март, 2017
1 copy

22-годишно момче од Лос Анџелес потрошил 50.000 долари на пластични операции за да може да личи на вонземјанин.

Имено, Вини Ох започнал со операциите уште на 17 години, кога ја направил првата операција на усните, а носи и црни леќи поради кои уште повеќе наликува на вонземјанин.

Тој за себе вели дека не припаѓа ниту на машкиот ниту на женскиот пол и иако смета дека неговиот изглед не е слика за она што го чувствува од внатре, наредно нешто што го сака е да ги отстрани своите гениталии.

“Со текот на годините сфатив дека не сум геј, транс или што било од тоа. Јас само сакам да бидам јас. Го правам тоа за да го инспирирам светот на одреден начин. Сакам луѓето да престанат да ги етикетираат другите” – порачал Вини.