Снимено „чудовиште“ на небото!

8 март, 2017
4

На социјалните мрежи се шири фотографија, која наводно настанала во Китње, Замбија.

Како што тврди авторот, на сликата се гледа Дементор – едно од суштествата од сагата за Хари Потер.

Авторот на фотографијата вели дека „чудовиштето“ го следел 30 минути.

Според него, кога луѓето ја забележале оваа појава почнале да се молат, а други пак, бегале.